Galera Group obre un '4 latas' al local del Bar Hamburg a la rambla de Ribatallada

La cadena de restauració busca un altre local a Sant Cugat per obrir un '4 makis'


  • Comparteix:

Façana de l'antic 'Hamburg', ara '4 latas' / Foto: Cugat Mèdia

Façana de l'antic 'Hamburg', ara '4 latas' / Foto: Cugat Mèdia

La cadena de restauració Galera Group, propietària dels restaurants '4 latas', '4 makis' i 'Oxid', entre d'altres, obrirà un '4 latas' al local on hi havia el Bar Hamburg, a la rambla de Ribatallada, 36. Les obres del local, que tindrà les mateixes característiques que els altres '4 latas' del grup, fins ara ubicats tots a Barcelona, van començar fa dos mesos i la previsió és obrir portes a principis de juny.

Un dels socis del grup, el santcugatenc Antonio Beneroso, ha explicat a Cugat Mèdia que aquesta obertura forma part del pla d'expansió de l'empresa, que també té previst instal·lar-se a Madrid, a les Illes Balears i a Tarragona. A més, Beneroso ha avançat que el grup està buscant un altre local a Sant Cugat per obrir un '4 makis', l'opció de restaurant japonès de Galera Group.

Sobre la decisió d'expandir-se a Sant Cugat, Beneroso considera que aquest "és un lloc on s'hi ha de ser" i també ha confessat que a ell li fa "especial il·lusió", ja que és la seva ciutat natal. El santcugatenc assegura que quan va sorgir l'oportunitat d'aquest local, no s'ho van pensar. "És un local molt afí a la nostra filosofia i pensem que el '4 latas' pot encaixar molt bé a Sant Cugat i al lloc en sí", ha dit.


Antonio Beneroso

Crec que Sant Cugat té un carisma, és un lloc on s'hi ha de ser. Ens feia il·lusió i a mi particularment, perquè soc d'aquí. Llavors vam tenir l'oportunitat del Bar Hamburg, i crec que és un local molt del format '4 latas', de la nostra filosofia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.