La cruīlla de l'avinguda de Grācia i el carrer Bergara ja estā regulada per un semāfor

L'Associaciķ Eixample Sud espera que així es redueixi la sinistralitat en aquest punt

Societat

Publicat el 3/abr/06 per Cristina Cullell

A partir d'aquesta setmana la cruīlla entre l'avinguda de Grācia i el carrer Bergara ja estā regulada per un semāfor. Amb aquesta mesura, es pretén controlar la velocitat d'aquesta important via d'entrada i sortida de la ciutat. Des de l'Associaciķ de Veīns Eixample Sud veuen amb bons ulls la instalˇlaciķ del semāfor, ja que reduirā la sinistralitat de la cruīlla.

La cruīlla entre l'avinguda de Grācia i el carrer Bergara ja estā regulada per un semāfor, després que els veīns de la zona haguessin denunciat la perillositat d'aquest encreuament en diverses ocasions. El semāfor va entrar en fase de prova dijous passat i aquell mateix dia es va produir una colˇlisiķ entre dos vehicles en aquesta avinguda, just a l'alįada del carrer Bergara.

Els veīns esperen que amb el semāfor aquest petit sinistre sigui el darrer. El president de l'Associaciķ de Veīns Eixample Sud, Miquel Quintana, creu que aquesta mesura reduirā la velocitat i, en conseqüčncia, la sinistralitat de la cruīlla.

Miquel Quintana

És un čxit per a la ciutadania ja que és una cruīlla molt perillosa. A més també es reduirā la velocitat de l'Avinguda de Grācia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La mobilitat al barri de l'Eixample Sud una vegada entri en funcionament l'escola universitāria d'ESADE als terrenys del Centre Borja i l'excés de velocitat al carrer Sant Crist de Llaceres sķn altres preocupacions que tenen els veīns de la zona.