Un dinar, un documental i un passi de fotografies, principals actes de la segona jornada de solidaritat amb Palestina

Societat

Publicat el 6/mai/06 per Cristina Martinez

Prop de 80 persones s'han aplegat aquest dissabte a la plaça Pep Ventura per celebrar un dinar palestí amb motiu de la 2a jornada de solidaritat amb aquest poble a Sant Cugat. La Xarxa Alternativa (XASC), amb la col·laboració d'alguns membres de la comunitat palestina a Catalunya residents a Sant Cugat, han organitzat, a més del dinar, la projecció d'un documental i un passi de fotografies per sensibilitzar els ciutadans sobre la situació actual del poble palestí.

La segona jornada de solidaritat amb el poble palestí a Sant Cugat s'ha celebrat amb èxit aquest dissabte amb un dinar de cuina típica, la projecció d'un documental i fotografies de la zona i la xerrada amb membres de la comunitat palestina a Catalunya. Amb aquesta diada, des de la Xarxa Alternativa de Sant Cugat (XASC) s'ha volgut donar a conèixer la situació que està vivint el poble palestí.

Un dels membres de la XASC, José Fernando Mota, ha volgut destacar els objectius solidaris de la jornada.

José Fernando Mota

Pretenem sensibilitzar la gent santcugatenca i a partir d'un dinar donar a conèixer la situació que viu Palestina.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, un dels membres de la comunitat palestina a Catalunya, Abu Hadid, ha destacat la feina que faran a partir d'ara per sensibilitzar l'opinió pública catalana.

Abu Hadid

A l'última reunió hem decidit mobilitzar-nos per sensibilitzar l'opinió pública catalana sobretot de la situació actual.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Malgrat l'èxit de les activitats, des de l'organització s'han mostrat descontents amb l'actitud del consistori per la falta d'acord a l'hora de penjar la bandera palestina a l'Ajuntament i per alguns entrebancs que, segons la XASC, han trobat pel que fa al lliurament del material necessari per celebrar la diada.