El Casal TorreBlanca ofereix bucs d'assaig a grups locals

Societat

Publicat el 8/gen/08 per Marc Sala

El Casal de Joves TorreBlanca inclou en la programació d'aquest trimestre diversos cursos, un cicle de cinema de terror i la creació de bucs d'assaig pels grups santcugatencs. L'objectiu d'aquestes propostes és, segons els organitzadors, 'dignificar' la cultura juvenil. D'altra banda, està a punt de veure la llum el segon número de la 'Torrevista', la revista del Casal.

La nova programació del Casal TorreBlanca es marca com a objectiu 'potenciar i dignificar' la cultura juvenil. Per fer-ho, proposa nous cursos com el disseny de roba, l'animació manga, el flamenc, la percussió i expressions com el grafit.

La regidora d'Educació i Joventut, Ester Salat, explica quin és l'esperit de les activitats del Casal.

Ester Salat

Els Casal vol ser un equipament de referència per als joves, és plural i capaç de donar suport a totes les inquietuds dels joves de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquesta nova temporada, el centre oferirà bucs d'assaig per als grups santcugatencs, de la mateixa manera que cedeix espais per a la creació d'espectacles. Així el Casal vol impulsar la pròpia creació.

El director del Casal, Joan Carles Busquets, explica els objectius d'aquesta nova programació.

Joan Carles Busquets

L'expressió juvenil a través de diferents canals és una cultura que cal defensar i treballar. Sant Cugat té aquesta assignatura pendent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En el marc del cicle de cinema de terror, s'estrenarà la darrera pel·lícula de Jaume Balagueró, 'Rec'.