Sant Cugat se suma a la iniciativa Ciutats per la Vida

Societat

Publicat el 28/nov/08 per Marc Sala

Amnistia Internacional convida els santcugatencs a mostrar el seu rebuig a la pena de mort en una acte a la plaça d'Octavià aquest divendres. Ciutats per la Vida és una campanya mundial que vol recordar la resolució contrària a les execucions que l'Assemblea de Nacions Unides va aprovar l'any passat. L'acte consistirà en la il·luminació de la muralla del Monestir, la projecció d'audiovisuals i la lectura d'un manifest a càrrec de l'escriptora Asha Miró.

Més de 760 ciutats d'arreu del món es van afegir al 2007 a la iniciativa endegada per Amnistia Internacional, que consisteix en il·luminar un edifici emblemàtic com a senyal d'afirmació de la vida. A més, durant la setmana a la Biblioteca del Mil·lenari es podran veure diversos reportatges que mostren l'activitat d'Amnistia arreu del món.

El membre d'Amnistia Internacional Cerdanyola-Sant Cugat, Eduard Santiago, explica els objectius de la campanya.

Eduard Santiago

Volem sensibilitzar l'opinió pública mundial per fer pressió als governs que encara l'apliquen.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cita és aquest divendres a partir de les set de la tarda a la plaça d'Octavià. Durant l'acte també es recolliran signatures en favor de Pablo Ibar, un ciutadà espanyol que actualment està condemnat a mort a l'estat de Florida, als Estats Units.