Promusa elogia l'actitud conciliadora dels veïns de Benet Cortada i Josep Serrabogunyà

Acte de lliurement de claus dels pisos d'aquesta promoció

Societat

Publicat el 23/gen/09 per Adria Claramunt

El gerent de Promusa valora positivament l'actitud constructiva dels adjudicataris de Promusa de la promoció pública dels carrers Benet Cortada i Josep Serrabogunyà. Lluís Hosta ha explicat que tots els problemes d'aquests edificis ja estan solucionats o estan en vies de fer-ho i s'ha felicitat per la complicitat de tots els implicats per fer-hi front.

D'aquesta manera ha valorat el gerent de l'empresa municipal d'habitatge l'actitud dels veïns.


Lluís Hosta

El més destacable ha estat l'actitud dels veïns que són qui ha patit aquest problemes i ho valoro molt positivament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Hosta ha explicat que s'ha arreglat el sistema d'aigües grises, que s'està treballant en les humitats de l'aparcament tot i que 'és un tema complexe', i que a mitjans de febrer s'hauran solucionat els desperfectes dels acabats interiors.

Pel que fa al conflicte sorgit arran de les altes tarifes de la calefacció, Hosta ha dit que s'ha acordat fer un estudi per esbrinar el problema que es presentarà d'aquí tres mesos. L'empresa Energies i Serveis també s'ha compromès a mantenir una quota plana durant aquests primers mesos per compensar els alts pagaments que s'han fet fins ara.

Lluís Hosta ha explicat que totes aquestes actuacions no representen cap cost addicional ni per Promusa ni pels adjudicataris.


Lluís Hosta

Això va a càrrec de l'empresa. Simplement és part de la seva tasca d'entregar l'obra en bones condicions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els veïns van mostrar el seu descontentament la setmana passada durant una trobada que va reunir a tots els actors implicats i on es van posar sobre la taula els defectes que arrossegaven aquests edificis.

Els 64 pisos de les promocions de Benet Cortada i de Josep Serrabogunyà es van entregar l'octubre de l'any passat. Els habitatges, tots en règim de lloguer, tenen sistemes d'energia solar i de reciclatge d'aigües. Les promocions van costar quatre milions i mig d'euros.