Més de 130 persones participen en el 16è aniversari del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol

El dinar de germanor ha tingut lloc al restaurant La Bolera

Societat

Publicat el 17/oct/09 per Núria Juanico

Més de 130 persones han celebrat el 16è aniversari del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol. La festa, que ha tingut lloc aquest dissabte, ha comptat amb un dinar de germanor i diversos espectacles al Centro Popular Andaluz protagonitzats pels mateixos membres del col·lectiu. El president del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, Juan Muerte, ha dit a Cugat.cat que l'entitat està molt satisfeta de la bona resposta que tenen els socis en totes les activitats que organitza.

Després del dinar de germanor, la festa d'aniversari ha seguit a la tarda amb diverses actuacions de cant coral i teatre dels membres del Col·lectiu al Centro Popular Andaluz. La celebració ha posat punt i final amb un refrigeri pels participants.

El president del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol, Juan Muerte, explica que els socis de l'entitat sempre responen molt bé a les activitats que s'organitzen.


Juan Muerte

La gent del Casal sempre respon molt bé. Estem molt contents. Fem moltes activitats i tenim un col·lectiu molt maco.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde, Lluís Recoder, ha assistit a l'àpat de germanor que s'ha celebrat al restaurant La Bolera. Recoder ha dit a Cugat.cat que els casals són un punt de trobada i un lloc per relacionar-se, cuidar-se, aprendre i fer salut i ha valorat molt positivament la bona acollida dels socis del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-Sol.


Lluís Recoder

És molt maco veure gairebé 140 persones dinant i passant-ho bé. Els casals de gent gran són un punt de trobada i un lloc per relacionar-se i aprendre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El Casal de Mira-sol, que compta amb més de 300 socis, organitza diverses activitats com costura i cant coral destinades a la gent gran.