Més de 120 participants a la Marxa Infantil i Juvenil reben un guardó per la seva bona marca

Societat

Publicat el 30/abr/11 per Núria Juanico

Els 120 primers classificats de la 53a Marxa Infantil i Juvenil han recollit aquest dissabte un guardó de reconeixement per la seva bona marca a la cursa. Àlex Sapena i Marco Djordjvic han rebut el primer premi pel millor resultat en la categoria infantil, mentre que Natàlia Vallvé i Berta Costa l'han rebut en la juvenil.

La plaça de la Vila s'ha omplert de marxistes i familiars que han assistit a l'entrega de premis de la 53a edició de la cursa. Els 100 primers classificats han rebut un trofeu en reconeixement a la seva participació. En categoria infantil, Àlex Sapena i Marco Djordjvic han rebut el guardó en aconseguir la millor marca, seguits de Gabriel Miró i Èric Fox en segon lloc. La parella de Carla Botey i Marina Fusté i Isaac i Oriol Segovia han compartit el tercer premi amb la mateixa puntuació en la cursa.

El primer premi en categoria juvenil s'ha atorgat a Natàlia Vallvé i Berta Costa. El trofeu per a la segona millor puntuació ha estat per a Joaquim Espejo i Carles Gonzalbo, seguits en tercera posició per Gina Fisas i Elena Barberà.

Els guardonats Àlex Sapena, Marco Djordjvic, Joaquim Espejo i Carles Gonzalbo expliquen què els ha agradat més de la marxa.

Guanyadors

Em va agradar anar amb els amics. / A mi em va agradar tot. / És divertida. / S'ha de seguir un ritme constant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'organitzador de la iniciativa, Silvano Bendinelli, ha posat èmfasi en el bon resultat de l'edició d'enguany de la cursa.

Silvano Bendinelli

Hem pogut recuperar Collserola i hem anat a Can Coll. La participació ha estat bona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la bona acollida de la marxa i el seu arrelament a la ciutat.

Xavier Escura

És una iniciativa molt arrelada i amb molt ressò de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De cara a edicions futures, l'organització es planteja fusionar les dues categories per crear una única cursa on participin infants i joves conjuntament en una proposta adequada per a totes les edats.