La Unipau continua avui les seves activitats amb més conferències

L'any passat el curs d'estiu de la Unipau va fer 25 anys

Societat

Publicat el 15/jul/11 per Marta Farré

El seminari d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) continua aquest divendres. La jornada ha començat a les deu del matí al Centre Borja amb la conferència 'La revolució silenciosa' de José Ángel Ruiz Jiménez.

Seguidament, d'onze a dos quarts de dues, ha estat el torn de Juan Hernández Zubizarreta i Salvador Martí. La conferència de Zubizarreta ha portat per títol 'Les empreses transnacionals davant del Tribunal Permanent dels Pobles: de la mercantilització dels drets a les xarxes contrahegemòniques' i la de Martí, 'Noves formes de participació, reptes i paradoxes'.

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, ha donat més detalls dels conferenciants d'aquests divendres, primer dia del curs d'estiu, en una entrevista a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

En Salvador Martí és professor amb gran experiència a l'Amèrica Llatina. L'Ester Vivas és una portaveu dels moviments socials a Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A les dues Koldo Vio Domínguez ha introduit 'Clownclusions', un espectacle de clown. Després de la pausa del migdia, l'activitat torna a dos quarts de cinc amb quatre presentacions. La primera serà la de 'Globalització i moviment altermundista' de J.A. Estévez. En segon lloc, hi haurà 'Canviar el món de base', d'Ester Vivas, i continuarà Amanda Alexanian amb 'Ciutadanes Globals Transformant Fronteres: l'experiència del seminari internacional sobre els processos migratoris des d'una perspectiva de gènere'. Finalment, Andy Storey clourà la diada amb 'Mobilitzacions europees contra el deute'.