El regidor de Joventut, Raül Grangé, Botifler de l'Any 2011

Grangé en una imatge d'arxiu

Societat

Publicat el 23/feb/12 per Sílvia González / Adrià Claramun

El regidor de Joventut, Serveis Socials, Sanitat i Habitatge, Raül Grangé, ha estat nomenat Botifler de l'Any en la votació que organitza l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC). Els votants han considerat Grangé mereixedor del guardó per les contradiccions entre el que opinava quan era el portaveu municipal d'ERC i el seu posicionament actual com a membre de l'equip de govern. Els altres candidats d'enguany han estat el grup municipal del PP, el tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, i l'Instituto Nóos.

Raül Grangé ha superat per poc el 50% de les votacions, amb 157 vots dels 311 recollits al web de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, organitzadora dels premis. El membre de l'entitat Albert Artigas ha destacat que Grangé s'ha emportat el premi per les contradiccions derivades de la seva entrada al projecte de la Casa Gran del Catalanisme de CiU després pel seu pas per ERC.

Albert Artigas

Grangé defensa ara el projecte de la sala de concerts quan abans ho criticava i va votar en contra de declarar Sant Cugat moralment exclosa de la Constitució espanyola.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La segona posició, amb 119 vots i el 38,2% del total, ha estat pel grup municipal del PP, que ha destacat, segons l'AJSC, per ser el 'màxim representant de l'espanyolisme dretà i catòlic'. L'entitat juvenil l'ha reconegut amb el Premi de Consolació pels vots recollits en aquesta edició i per les seves crítiques al premi fetes els darrers dies. El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, tercer amb 20 vots, i l'Instituto Nóos, quart amb 15 vots, han completat la nòmina de finalistes.

Grangé completa, aquest 2011, la llista de Botiflers de l'Any on, en anteriors edicions, també figuren l'expresidenta del PP, Berta Rodríguez; l'exregidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell; el grup municipal del PSC i l'exagent dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat implicat en el 'cas Macedònia'.