Martorell declararà com a testimoni en el cas d'espionatge dins el Barça

Xavier Martorell, en una entrevista a Cugat.cat

Societat

Publicat el 6/abr/13 per Anna González

El director general de Serveis Penitenciaris, el santcugatenc Xavier Martorell, està citat a declarar com a testimoni en el cas d'espionatge dins el Barça. Martorell declararà davant el jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona el 31 de maig, un dia després que ho facin els dos imputats, l'exvicepresident del club Ferran Soriano i l'exdirector general Joan Oliver. El Barça s'ha querellat contra els dos imputats per revelació de secrets i administració fraudulenta, segons informen diversos mitjans.

La querella del Futbol Club Barcelona respon a la despesa de més de tres milions d'euros que presumptament es van pagar per dos treballs d'investigació privada. Es tracta de l'elaboració d'informes de diversos membres de la junta del llavors president del Barça, Joan Laporta, així com l'encàrrec d'un programa per controlar els correus electrònics del club.

Els fets coincideixen amb l'etapa en què Martorell era director de seguretat del Barça. És per això que el jutge l'ha citat a declarar com a testimoni en aquest cas. També ho faran membres de l'agència de Método 3.