La mostra Sant Cugat Actiu converteix la plaça de Barcelona en espai gastronòmic

Societat

Publicat el 31/mai/13 per Tamara Atienzar

La plaça de Barcelona s'ha convertit durant tres dies en l'espai gastronòmic de la mostra Sant Cugat Actiu, acollint espais de degustació i cellers de tot tipus. Sushi, paelles, 'tacos' i hamburgueses s'han pogut tastar acompanyats de vins catalans, valencians i navarresos en un espai amenitzat amb música i màgia.

L'espai gastronòmic de la mostra Sant Cugat Actiu ha portat a la plaça de Barcelona menjar de tot tipus de la mà d'alguns restaurants de la ciutat. Els plats de Sant Telmo amb tapes, patates i paelles han posat l'accent més tradicional de la cuina a un espai on Mèxic també ha estat present amb els 'tacos' de La Taqueria.

El restaurant Lomito ha portat la part més innovadora amb hamburgueses diferents elaborades a partir d'ingredients internacionals. El Japó també ha tingut el seu espai a la mostra amb el sushi que ha portat Fishop con Xeito. Les ostres de Salazón i la fruita de Punt Fresc, entre d'altres, han completat l'oferta de l'espai gastronòmic.

El vi de diferents cellers del país i de l'Estat espanyol, el màgic Oriol i QGuay Park han acompanyat el menjar durant el cap de setmana de la mostra Sant Cugat Actiu.