Les particularitats del vi del celler Mas Candí protagonitzen el tast de l'Ateneu

A més de vins, el celler també té una varietat de cava

Societat

Publicat el 8/oct/13 per Tamara Atienzar

El celler Mas Candí és petit i els seus membres han trepitjat la vinya des del seu inici, aquestes característiques són les que marquen la diferència respecte altres vins, segons el gerent del celler Ramón Jané. Una vintena de persones ha assistit a la xerrada-tast de vi que ha organitzat l'Ateneu amb Vins Noé aquest dimarts.

El producte estrella del celler és el 'Quatre Xarel·los', un vi que l'ha dotat de reconeixement i prestigi per tot Catalunya. Ramón Jané ha subratllat que el 'Quatre Xarel·los' no és un vi aromàtic però el seu punt fort és la sensació que deixa a la boca perquè té un sabor llarg i perdura.

Ramón Jané

No és un vi aromàtic però deixa una sensació llarga a la boca. Si fos una varietat francesa seria més famosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Jané també ha explicat que el terreny en què s'ubiquen les vinyes, el Penedès, és molt calcari i que li dóna un punt de qualitat al vi que la resta no té.