Com ens hem d’informar sobre les vacunes de la Covid-19?

08/03/2021

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Plataforma per a l’educació mediàtica han impulsat un debat públic sobre la desinformació al voltant de la vacuna de la Covid-19 amb el Departament de Salut, el Col·legi de Periodistes, els Col·legis d’Infermeres i Infermers, i el grup GCMSC d’Epidemiologia. Fruit d’aquest debat interdisciplinari s’ha publicat el document Com detectar les fake news sobre les vacunes de la Covid-19? 

Més Apunts

Apunts - Protecció del menor en el món digital

Protecció dels menors en el món digital

01/09/2020

Díptic elaborat pel CAC (Consell de l’Audiovisual de Catalunya) com a guia per a les famílies per tal d’ajudar els infants i adolescents a separar el que són activitats recreatives i educatives del que poden ser riscos. Font: EduCAC

Apunts - Fake news

Les “fake news” a internet

02/03/2020

Informe introductori del CAC (Consell de l’Audiovisual de Catalunya) sobre l’abast del fenomen de les “fake news”, notícies falses o desinformació a internet.

Apunts - Detecta fake news

“Fake news” com les podem detectar

03/02/2020

Els mitjans de comunicació, fins ara de capçalera, han estat substituïts per les xarxes socials, que ens faciliten un flux continu i inesgotable d’informació en aparença neutre. Però, ho és realment?