Activitat d'educació vial 'Canvi de marxa'

Hora: 12:00h societat

Convocatòria de premsa
L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el conseller d’Interior, Jordi Jané, assistiran a l’activitat 'Canvi de marxa'. L’acte també comptarà amb la presència del president de la Fundació Mutual de Conductors, Joan Badenes, i el patró d’aquesta mateixa Fundació, Josep Maria Ambròs.

Es tracta d’una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit, la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de Sant Cugat del Vallès, que té l’objectiu de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i les conseqüències dels accidents de trànsit així com fomentar conductes responsables i d’autoprotecció en aquest tram d’edat. A l’acte està previst que hi participin uns 788 alumnes de diversos centres educatius de la ciutat.

L’activitat consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat, s’intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata de l’accident així com de víctimes i familiars. L’objectiu és que les noves generacions s’eduquin en la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables.

Data: dimarts, 21/mar/17, 12:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)

  • Comparteix:


Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat