LA TERTÚLIA POLÍTICA

DIMECRES A LES 9.15, AL 91.5 FM
La seguretat i els seus diferents models a Sant Cugat

La seguretat i els seus diferents models a Sant Cugat

La seguretat i els seus diferents models han centrat la tertúlia política 'El Gall del Monestir'. Els representants dels grups municipals han valorat l'anunci d'una reorganització dels torns de la Policia Local per tenir més efectius al carrer. El programa radiofònic es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat

Data: 12/des/18

La presència de VOX a Sant Cugat

La presència de VOX a Sant Cugat

La tertúlia política 'El Gall del Monestir' ha analitzat aquest dimecres els resultats de les eleccions a Andalusia i si l'entrada de VOX pot donar-se a les comicis municipals a Sant Cugat. Els grups municipals també s'han posicionat sobre Bellaterra i les seves intencions d'annexionar-se a Sant Cugat. El programa radiofònic es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 5/des/18

Activitats de Nadal a Sant Cugat

Activitats de Nadal a Sant Cugat

Ja es coneix la programació que omplirà d'activitats el Nadal a Sant Cugat. Entre les novetats, l'eliminació de la pista de gel i les campanades a la plaça d'Octavià. Els grups municipals en parlen a la tertúlia 'El Gall del Monestir'. El programa radiofònic es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 28/nov/18

El 'cas 3%'

El 'cas 3%'

L'endemà de l'entrada de la Guàrdia Civil a una empresa de Sant Cugat per ordre de la Audiència Nacional, els grups municipals parlen sobre aquest tipus de notícies i com afecten la ciutat. El 'cas 3%' i altres investigacions judicials han centrat la tertúlia política 'El Gall del Monestir' que s'emet cada dimecres a Cugat.cat.

Data: 21/nov/18

La gestió de l'aigua a Sant Cugat

La gestió de l'aigua a Sant Cugat

La tertúlia 'El Gall del Monestir' ha recollit el posicionament dels grups municipals sobre com ha de ser la gestió de l'aigua a Sant Cugat. En la recta final per completar el concurs de gestió, els partits opinen sobre com ha de ser el nou concurs o si cal municipalitzar aquest servei. El programa radiofònic es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 14/nov/18

Les dades del baròmetre inclusiu a Sant Cugat

Les dades del baròmetre inclusiu a Sant Cugat

La tertúlia 'El Gall del Monestir' ha analitzat aquest dimecres amb els grups municipals les dades del baròmetre inclusiu. L'estudi conclou que un 11,4% de la ciutadania no pot fer front a despeses bàsiques i alerta que es troba en una situació 'de forta necessitat econòmica'. El programa radiofònic es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 7/nov/18

La 13a escola pública a Sant Cugat

La 13a escola pública a Sant Cugat

La tertúlia política de Cugat.cat ha abordat l'anunci del conseller de la necessitat d'una 13a escola pública a Sant Cugat. A més, els representants polítics municipals també han tractat la problemàtica judicial amb Torre Negra i les deficiències del pav2. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 31/oct/18

L'habitatge a Sant Cugat

L'habitatge a Sant Cugat

La tertúlia política de Cugat.cat 'El Gall del Monestir' ha abordat la situació de l'habitatge a Sant Cugat. Els grups municipals s'han posicionat sobre aquesta problemàtica. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 24/oct/18

L'entrada de Sant Cugat a la zona 1

L'entrada de Sant Cugat a la zona 1

L'entrada de Sant Cugat a la zona 1 del sistema tarifari del transport públic ha centrat la tertúlia política d'aquest dimecres. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 17/oct/18

Les eleccions municipals i els resultats de l'Observatori Sociològic

Les eleccions municipals i els resultats de l'Observatori Sociològic

Les eleccions municipals i els resultats de l'Observatori Sociològic han centrat el debat de la tertúlia política amb els representants dels grups municipals. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 10/oct/18

El pressupost municipal

El pressupost municipal

Els pressupostos per a l'any vinent, presentats per l'Ajuntament la setmana passada, han protagonitzat la tertúlia política de Cugat.cat d'aquest dimecres. L'habitatge, els impostos i les inversions en equipaments han centrat un debat que es pot seguir en directe cada dimecres a un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 3/oct/18

La mobilitat a Can Sant Joan

La mobilitat a Can Sant Joan

La mobilitat a Can Sant Joan ha centrat la tertúlia política de Cugat.cat d'aquest dimecres 26 de setembre. Tots els partits han coincidit que millorar la mobilitat sostenible a Sant Cugat ha de ser una prioritat. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 26/set/18

La seguretat a Sant Cugat

La seguretat a Sant Cugat

La seguretat ha centrat la tertúlia política d'aquest dimecres amb els grups municipals. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 19/set/18

La Diada i l'inici de curs

La Diada i l'inici de curs

Cugat.cat enceta el curs polític amb el retorn de la tertúlia dels grups municipals. Es pot seguir l'espai cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 12/set/18

La programació de Festa Major

La programació de Festa Major

La tertúlia d'aquest dimecres amb els grups municipals ha tractat la programació de Festa Major. Hi han participat Esther Salat (PDeCAT-Demòcrates), Lourdes Llorente (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Mireia Ingla (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) i Vicenç Sanfrancisco (PSC).

Data: 27/jun/18

Mobilitat a Sant Cugat

Mobilitat a Sant Cugat

La tertúlia 'El Gall del Monestir' amb els representants polítics de la ciutat ha abordat alguns dels temes tractats al ple d'aquest dilluns com el debat de les zones blaves i verdes a Sant Cugat. Hi han participat Cristina Paraira (PDeCAT-Demòcrates), Núria Gibert (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Ferran Villaseñor (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA), Pere Soler (PSC) i Álvaro Benejam (PP).

Data: 20/jun/18

Canvis a l'equip de govern santcugatenc

Canvis a l'equip de govern santcugatenc

La tertúlia amb grups polítics municipals ha analitzat el recents canvis de lideratge que ha sofert l'alcaldia i l'equip de govern amb les sortides de Mercè Conesa i Damià Calvet. Eloi Rovira (PDeCAT-Demòcrates), Ignasi Bea (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Ferran Villaseñor (ERC-MES), Roser Casamitjana (ICV-EUiA), Pere Soler (PSC) i Álvaro Benejam (PP) hi han participat.

Data: 13/jun/18

La marxa de Mercè Conesa

La marxa de Mercè Conesa

La tertúlia 'El Gall del Monestir' ha valorat la marxa de Mercè Conesa i ha fet balanç dels seus últims vuit anys com a alcaldessa de Sant Cugat. N'hem parlat amb Cristina Paraira (PDeCAT-Demòcrates), Lourdes Llorente (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Mireia Ingla (ERC-MES), Roser Casamitjana (ICV-EUiA), Sandra Tirado (PSC) i Álvaro Benejam (PP).

Data: 6/jun/18

Nomenament de Damià Calvet

Nomenament de Damià Calvet

La tertúlia 'El Gall del Monestir' ha tractat el nomenament de Damià Calvet i els canvis que suposarà a Sant Cugat. N'hem parlat amb Joan Puigdomènech (PDeCAT-Demòcrates), Núria Gibert (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Mireia Ingla (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA), Pablo Beceiro (PSC) i Álvaro Benejam (PP).

Data: 30/mai/18

Plaça de l'U d'Octubre

Plaça de l'U d'Octubre

Els partits analitzen l'aprovació del canvi de nom, a proposta de la comissió de nomenclàtor, de la plaça del Rei per plaça de l'U d'Octubre, i la moció que condemna els actes vandàlics a Sant Cugat independentment de la seva autoria.

Data: 23/mai/18

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat