Avís preventiu de contaminació atmosfèrica a Catalunya

Avís preventiu de contaminació atmosfèrica a Catalunya

NO COMPORTA RESTRICCIONS EN LA MOBILITAT
L'onada de calor arriba a Sant Cugat

L'onada de calor arriba a Sant Cugat

LES TEMPERATURES ARRIBARAN AL SEU PUNT MÀXIM A PARTIR DE DISSABTE

Inauguració d'exposició: 'Caminar sobre el gel. Èpica i disfuncionalitat en la pràctica artística'

Hora: 18:00h exposicions

Del 7 de març al 12 de maig. Exposició comissariada per David Armengol i amb la participació dels artistes Pauline Bastard, Lúa Coderch, Rafel G. Bianchi, Lluís Hortalà, Fermín Jiménez Landa, Pere Llobera, Mercedes Mangrané, Àngels Ribé, Irena Visa i Dani Montlleó.

L'hivern de 1974, un jove, Werner Herzog, decideix anar caminant de Munic a París per visitar la seva amiga i crítica de cinema Lotte Eisner, que es troba molt malalta a l'hospital. En lloc de viatjar ràpidament a la capital francesa per reunir-se amb Eisner, Herzog inicia un viatge solitari a peu que, segons ell, mantindrà la seva amiga amb vida mentre ell camina. "Caminar sobre el gel" és una exposició col·lectiva que situa el seu punt de partida en aquest relat.

El cineasta alemany descriu de manera minuciosa els paisatges, situacions i pensaments que l'acompanyen durant el viatge. Una traducció a l'àmbit de les arts visuals en què l'absència de practicitat del seu viatge obre dues possibles interpretacions: d'una banda, l'activació del paisatge a través de la performance i l'experiència directa.

Organitza: Bòlit Centre d'Art Contemporani Girona, Arts Santa Mònica. Hi col·laboren: M|A|C i la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró; el Centre d'Art Maristany de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i el suport de Transversal. Xarxa d'Activitats Culturals.

Horaris del centre
- De dilluns a divendres, de 10 a 13:30 h i de 17 a 21 h
- Dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 20:30 h
- Tancat diumenge i festius

Del programa 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

Data: dimecres, 7/mar/18, 18:00h
Lloc: Centre d'Art Maristany (Carrer d' Àngel Guimerà, 2)

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat