Performance: 'Les edats de la vida/The ages of Life'

Hora: 12:00h cultura

Amb estudiants internacionals del curs Urban Performing Arts, dirigit per Jaume Bernadet i Rita Kuan (Jin Hua) de Comediants. Amb motiu de la UAB Barcelona Summer School.

'Les edats de la vida/The ages of Life' s髇 accions po鑤iques i visuals i coreografies contempor鄋ies barrejades amb can鏾ns de bressol, can鏾ns de jocs infantils, melodies d'aprenentatge, tonades raperes, can鏾ns de "pitchman" (venedors ambulants), can鏾ns de casament, ritmes urbans i rituals funeraris.

La performance esdev itinerant per l'espai p鷅lic de la pla鏰 Augusta i a l'escenari muntat per a l'ocasi a red髎 de la torre. La performance va adre鏰t a tot tipus de p鷅lic i t una durada aproximada de 30 minuts. L抩bjectiu de la performance 閟 descriure amb un llenguatge universal les diverses edats de la vida il穕ustrades amb can鏾ns de diferents parts del m髇.

Aquest 閟 el projecte final que han desenvolupat els alumnes internacionals de la UAB Barcelona Summer School que estan seguint el curs Urban Performing Arts, que imparteix el grup Comediants dins dels 15 cursos que est oferint la tercera edici d抋questa escola internacional d'estiu de la UAB. 蓅 el resultat del laboratori de recerca art韘tica a partir de les experi鑞cies i la mem騬ia de la transmissi oral de cada estudiant i del seu pa韘 d'origen (Calif騬nia, Corea, Xina, S韗ia i Catalunya).

Data: dijous, 12/jul/18, 12:00h
Lloc: Pla鏰 Augusta
Organitza: UAB Barcelona Summer School

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat