Performance: 'Les edats de la vida/The ages of Life'

Hora: 12:00h cultura

Amb estudiants internacionals del curs Urban Performing Arts, dirigit per Jaume Bernadet i Rita Kuan (Jin Hua) de Comediants. Amb motiu de la UAB Barcelona Summer School.

'Les edats de la vida/The ages of Life' són accions poètiques i visuals i coreografies contemporànies barrejades amb cançons de bressol, cançons de jocs infantils, melodies d'aprenentatge, tonades raperes, cançons de "pitchman" (venedors ambulants), cançons de casament, ritmes urbans i rituals funeraris.

La performance esdevé itinerant per l'espai públic de la plaça Augusta i a l'escenari muntat per a l'ocasió a redós de la torre. La performance va adreçat a tot tipus de públic i té una durada aproximada de 30 minuts. L’objectiu de la performance és descriure amb un llenguatge universal les diverses edats de la vida il·lustrades amb cançons de diferents parts del món.

Aquest és el projecte final que han desenvolupat els alumnes internacionals de la UAB Barcelona Summer School que estan seguint el curs Urban Performing Arts, que imparteix el grup Comediants dins dels 15 cursos que està oferint la tercera edició d’aquesta escola internacional d'estiu de la UAB. És el resultat del laboratori de recerca artística a partir de les experiències i la memòria de la transmissió oral de cada estudiant i del seu país d'origen (Califòrnia, Corea, Xina, Síria i Catalunya).

Data: dijous, 12/jul/18, 12:00h
Lloc: Plaça Augusta
Organitza: UAB Barcelona Summer School

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat