Curs de formació per a cuidadors no professionals de persones amb malalties neurològiques i càncer

Hora: 18:00h cursos

9a edició. Curs de formació bàsica, gratuït i acreditat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a cuidadors/es no professionals de persones en situació de dependència, creada per una malaltia neurològica. Consta d'un total de 13 sessions que s'impartiran del 30 de gener al 24 d'abril de 2019, a la Casa de Cultura (els dimecres, de 18 a 20 h).

Inscripcions: formulari d'inscripció
Més informació: Taula de malalties neurològiques i càncer

Objectius del curs
- Facilitar uns coneixements bàsics a les persones cuidadores per millorar l'atenció socio-sanitària de les persones en situació de dependència.
- Promoure que les persones cuidadores apliquin els procediments i les estratègies més adients per mantenir i millorar l'autonomia personal de la persona en situació de dependència i les seves relacions amb l'entorn.
- Oferir informació sobre diferents recursos que propiciïn l'autocura de la persona depenent i la vida autònoma de la persona en situació de dependència.
- Facilitar un recolzament emocional a les persones cuidadores a través d'actuacions d'autocura.
- Informar i orientar sobre els recursos sociosanitaris més adients per garantir la cura, l'assistència i la vida autònoma de les persones en situació de dependència.
- Impulsar el reconeixement social de les persones cuidadores, afavorint una orientació per a una futura integració en el mercat laboral.

(Foto: Taula de malalties neurològiques i càncer)

Data: dimecres, 30/gen, 18:00h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Taula de malalties neurològiques i càncer

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat