Concert: Ainhoa Arteta & OCM

Hora: 21:00h musica

La fascinació de fer que res sembli difícil. Preu: 38 euros. Durada: 2 hores (amb intermedi).

Els darrers lieder d'Strauss + Schumann 2
Goethe va manifestar la seva admiració per la forma en què Beethoven havia musicat la seva obra teatral 'Egmont', amb una descripció perfecta del contingut: l'heroïcitat del comte d'Egmont, que va lluitar contra l'opressió del poble fins a la seva mort. Escoltant l'obertura, hi podrem percebre clarament el patiment dels qui se senten sense llibertat i viuen l'esperança d'aconseguir-la.

'Les quatre últimes cançons', de Richard Strauss, suposen un repte per a les sopranos, que han de combinar les exigències líriques amb la transmissió del contingut dels tres poemes de Hesse ('Primavera', 'Setembre', 'En anar a dormir') i d'Eichendor ('El crepuscle'). La portentosa veu d'Ainhoa Arteta i la seva perspicàcia interpretativa ens delectaran de principi a fi.

'La Simfonia núm. 2' de Schumann presenta trets de compositors que ell admirava (Beethoven, Mendelssohn, Bach), però filtrats a través de la seva pròpia personalitat, en què la inestabilitat emocional dota les seves obres d'una sensibilitat, energia i significat unívocs.

Fitxa artística: Orquestra Simfònica Camera Musicae: Director: Tomàs Grau. Soprano: Ainhoa Arteta.

Més informació i venda d'entrades: Teatre-Auditori

El programa de Sant Jordi 2019 es pot consultar en aquest enllaç

Data: divendres, 26/abr, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat