Diumenge de creativitat femenina

Hora: 10:00h societat

De 10 a 15 h. Un mati ple d’activitats on la creativitat serà el centre:

- Trobarem les artistes residents de La Puntual fent un 'live painting'. Un mural on poder expressar el paper de la dona a 360 graus. La Puntual.
- Ballarines de l’escola Varium de Barcelona improvisaran petites peces de dansa contemporània per tot el recinte. Amb elles, reflexionarem sobre la dona i el moviment...
- El toc artesanal amb valor afegit anirà a càrrec de Risa Alpargatera, aquesta japonesa a fincada a Barcelona crea espardenyes seguint el mètode tradicional.
- També tindrem un espai per engalanar-nos... però com sempre, a l'estil Vintage de Mercantic. Les amigues de @2Rockets trauran la botiga al pati i t'ajudaran a maquillar-te i pentinar-te com als anys 50.
- Posteriorment, les que vulguin, es podran vestir de la mateixa època i farem una sessió fotogràfica compartirem trucs de maquillatge i perruqueria del món rockabilly.
- La música al carrer anirà a càrrec de la cantautora francesa Addeline
- En aquest diumenge tant especial la gastronomia anirà a càrrec de la 'food truck' d'El celler de Les Nenes ·GastroPub·

Entrada al recinte diumenges: 2 euros d'11 a 14 h. Gratuït per nens menors de 12 anys i persones amb diversitat funcional més acompanyant. Abans o després l'entrada és gratuïta.

Consulta tots els actes del Dia Internacional de la Dona en aquest enllaç.

(Foto: Mercantic)

Data: diumenge, 8/mar, 10:00h
Lloc: Mercantic (Av. Rius i Taulet, 120)
Organitza: Mercantic

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat