Carta oberta als socialistes de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Ferran Villaseñor ens ha deixat en el pitjor moment i ha marxat a un altre projecte polític. Som molts els companys i amics que estem dolguts, i és per ells que escric aquestes línies, per respecte a la seva lleialtat i sobretot per respecte la seva feina desinteressada en defensa d'uns ideals, passi el que passi.

Com vaig dir a l'últim Ple municipal el nostre capità ens va deixar quan faltaven 5 minuts per acabar el partit. Després d'uns moments de perplexitat i d'intentar entendre els motius, varem acomiadar amb tot el respecte i afecte a l'amic i ex-company Ferran Villaseñor. Ens va dir que no podia seguir encapçalant el projecte socialista a Sant Cugat per motius polítics i sobretot personals. Públicament va donar a entendre que només eren polítics...

Quina ha estat la nostra 'sorpresa' quan, uns dies més tard, hem vist que aquell a qui varem donar la nostra confiança i el comandament de la nostra agrupació anuncia que formarà part de la llista electoral d'ERC. Sorpresa perquè, tot i les discrepàncies entorn al procés de sobirania, mai ens havia transmès la seva atracció cap a l'independentisme.

Evidentment cadascú és lliure d'escollir el partit que cregui que representa millor les seves idees. Però no podem deixar de pensar que aquesta no ha estat una decisió presa d'un dia per l'altre. No podem deixar de sentir que, mentre defensava els nostres colors, estava negociant amb un altre equip i per tant creiem s'ha traït la nostra confiança. Una cosa que sempre ens hem dit és que les persones estan per davant de les idees però no que els projectes personals estan per sobre de les idees.

Dit això us demano a tots que ho superem i que seguim treballant per una societat més justa, més lliure i més solidària. Sant Cugat forma part d'aquesta societat. Hem de seguir treballant per aconseguir una ciutat més cohesionada, amb més serveis públics per ajudar als més desafavorits i generadora d'oportunitats per a tothom.

Michael Cáceres Tingley
Primer secretari PSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.