Cròniques des de la 'Peixera' vol.3

A cau d'orella

Publicat el 30/jul/08 per Raul Orgales

Ja no sé que dir....

O potser sí? Realment anècdotes i parides n'hi ha per explicar, però arriba un moment que et planteges... A qui coi li pot interessar el que jo pensi i faci? Quanta gent es connecta a la web, i acaba mirant aquesta secció? La immensa majoria al veure la foto i veure qui firma l'article, tanca la pàgina sense pensar-ho dues vegades (confesso que ho he fet més d'un cop)

S'han viscut molts moments en aquesta secció, hem pogut viure moments emotius, moments per riure, moments per pensar, moments de crítica, moments d'avorriment (que molt em temo que aquest “a cau d'orella” en serà un d'ells) moments per dir: “este tio/a es gi....llas, etc etc
El col·lectiu espera coses noves, espera que la gent es destapi (SI!!! Si us plau!!) i expliqui alguna cosa interessant que li hagi passat; algun “rollete” (això sí que desperta interès), algun moment curiós de la seva vida o l'últim cop que se les va veure amb la autoritat.(per cert si esteu esperant que sigui jo el primer a explicar la meva vida aneu bé!)
Per aquest motiu t'ho penses dues vegades abans d'escriure segons què. Políticament incorrecte? Coi això es lo que espera trobar-se el consumidor modern, però ningú te allò que cal tenir, (ganes) per fer-ho.

Es nota que hi ha poca motivació per explicar quelcom interessant, però enteneu-me, d'aquí 2 dies ja estaré de vacances i no sé.... potser al tornar em motivo i us explico alguna cosa que em passés durant el mes d'agost, ja ho veurem ;)

Una abraçada!!! I bones vacances!!


PD: Recomanació musical 3: Love of Lesbian “ Universos infinitos”

M'agradaria saber si algú s'escolta les cançons que recomano.... en fi, sempre ens quedarà: www.makinaria.net (missatge subliminar? Si gràcies!)