1980: La Festa Major torna a celebrar-se per Sant Pere


  • Comparteix:

El 29 de juny de 1980 la Festa Major torna a celebrar-se per la festivitat de Sant Pere, patró de la parròquia. Així es recupera la festa en la seva data tradicional que feia uns trenta anys el govern d'aleshores havia decidit traslladar al 25 de juliol, festivitat de Sant Cugat i de Sant Jaume, patró d'Espanya.

Amb la recuperació de la festa per Sant Pere, es fa coincidir amb el ball del Paga-li Joan. D'aquesta manera, es pretén que participi un grup més nombrós de santcugatencs, ja que cada vegada més ciutadans fan les vacances el mes de juliol.

Pel que fa a la Festa Major, d'una banda cal assenyalar la incorporació d'elements tradicionals així com la recuperació d'elements antics. La Festa Major de 1980 es celebra del 21 al 30 de juny i és molt participativa tant per entitats culturals com esportives. Els pregoners són l'Agrupació Teatral Maragall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.