Vaig a explicar-vos quatre coses


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 2/des/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hi ha tants temes sobre la taula que no veig en quin centrar-me. Així que ho farem el menys pitjor possible.

- Aquest dimecres es fa un gran acte per la Penya Regalèssia: se'ls en fan pocs i serà un honor participar-hi amb el Grup Mediterrània.

- No entenc molt bé el sarau que s'està muntant amb el Carnaval 2015. Entenc que és complicat gestionar l'ocupació dels espais públics i encara més si l'eficiència de l'ajuntament és negativament reconeguda en aquest sentit, però tenir un seguit de persones voluntàriament dedicades a aquesta festa, que requereix mil permisos i mil enteses, pendents d'un espai a dos mesos vista no em sembla, com a mínim, decorós. (Decorós/sa és un adjectiu preciós actualment infravalorat tant en significat com en potència de reprimenda).

- He estat buscant el programa electoral de Ciutadans per Sant Cugat, i no he trobat res més enllà de voler treure l'estelada 'que no ens representa' de la plaça Lluís Millet. Convido amablement que Aldo Ciprián i els seus camarades ciutadànics ens expliquin obertament què proposen per millorar el Sant Cugat on es fan visibles dia sí i dia també amb les seves paradetes informatives.

- Ahir vam fer el 50è NiTrad, en directe des del Celler Cooperatiu, amb la Mercè Andrés i en Pablo del Canto, programa que fem amb l'ajut de Quim Pla, Eva Tataret, Anna Mayol i Oriol Martín, i que ha comptat amb la mà de Carles Mayol i Roger Ricart. Gràcies a tots per fer-ho possible i a tota la gent que ens escolteu!

Em deixo històries però ja no les llegiríeu. Facin bondat / Estiguin bonets!

NACHO FERRER és codirector del NiTrad de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.