Sant Jordi


  • Comparteix:

bernat.picornell

Bernat Picornell

Portaveu d'ERC i tinent d'alcaldia de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat


Publicat: el 23/abril
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

És evident que un dels moments més bonics per fer una passejada pel centre de Sant Cugat és la diada de Sant Jordi; una jornada per reivindicar la cultura com el pal de paller del nostre país i també de la nostra ciutat. El teixit cultural santcugatenc és un dels motors que dinamitzen els nostres carrers, i això es manifesta en celebracions com la d'aquest dimarts, entre molts altres exemples.

Parlo evidentment de les llibreries, aquests establiments de la ciutat que desprenen un encant -i fins i tot una olor- especial, però també de la ciutadania que dedica una part del seu temps desinteressadament a una associació. Entitats que per Sant Jordi i altres ocasions surten al carrer a mostrar el seu dia a dia, fent que els nostres carrers vibrin d'activitat.

Aquesta diada també és una oportunitat per fer lluir tot el nostre comerç local. Una xarxa de botigues de proximitat forta i ben valorada pel veïnat també és essencial per fomentar un Sant Cugat cohesionat i dinàmic. El comerç local afavoreix els espais de trobada veïnal i també fomenta la il·luminació de carrers i genera sensació de seguretat.

Les ciutats vives i amb ànima, per tant, són aquelles on la seva ciutadania valora el petit comerç del seu voltant i s'organitza perquè hi passin coses.

Gaudiu d'aquest dia tan especial amb la gent que us estimeu. Visca Sant Jordi!

BERNAT PICORNELL és portaveu del grup municipal d'ERC i tinent d'alcaldia de Drets, Dinamització de la ciutat, Comerç i Seguretat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.