Fent balanç 2014


  • Comparteix:

jordi.puignero

Jordi Puignero


Publicat: el 22/des/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja tindrem temps per fer un balanç complet de mandat de la bona tasca de govern que ha fet CiU a Sant Cugat sota el lideratge de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Un govern que ha hagut de fer front a la pitjor crisi econòmica i social de la història democràtica de Sant Cugat i que ho hagut de fer sense massa suport d'uns partits de l'oposició que no han ajudat gaire.

Repassant per tant aquest 2014 un s'adona del munt de feina feta pel govern de CiU. En primer lloc, i si hagués de destacar una acció de govern, triaria la del desmantellament de les històriques torres d’alta tensió que creuen el nostre terme municipal sobretot per l’impacte que tenien sobre Valldoreix i Mira-sol. Molts hi han contribuït però cap com Mercè Conesa, perquè cal recordar que la nostra alcaldessa abans de ser-ho va ser durant 8 anys la regidora d’Urbanisme de la ciutat.

Però aquest 2014 també ha estat l’any de l’inici d’obres d’urbanització del sector de la Capella de Sant Joan de Mira-sol, de l'aprovació del pla d'inclusió social, de la posada en marxa del servei de cardiologia, de la inauguració de l’oficina jove, de la renovació de la flota de vehicles de la policia local, de la nova web de l’ajuntament, del concurs de millora de l’enllumenat públic i de la neteja viària, etc.

També ha estat un any on l’atur i el nivell d’endeutament de l’Ajuntament han disminuït i on el nombre d’emprenedors i el nombre d’empreses ha crescut. I sobretot hem reforçat totes aquelles polítiques socials que han permès que a la nostra ciutat la menys gent possible es quedés enrere.

I finalment, aquest 2014 també ha estat l’any de la consulta. Una consulta que al nostre municipi ha obtingut un resultat clar i inequívoc a favor de la independència de Catalunya.

Bon Nadal a tothom!

JORDI PUIGNERÓ és regidor de CiU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.