La darrera i no cap d'altra


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 30/des/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

M'agradarà pensar, en propers anys, que el 2014 ha estat un any ple de maleses, infortunis, desastres provocats i 'malonis' generals fruit de la maldat del diable i la seva obra funesta. 'Coi, Nacho, que és la darrera de l'any, no l'encetis amb cabòries de les teves ara i parla clar. No comencis faltant'. Faltar. Les faltes que ens ha comès el país i el seu personal, carai!

Obviarem dins del compendi de calamitats els crims que han suposats els 'nous' 'treballs' dels actuals 'símbols' 'icònics' de la música catalana com són el de Els Amics de les Arts (cinc paraules i 56 mentides) o els Manel, les 'coses' que ens han eixit per la 'tel·le' com el Mic (maldat, tot pura maldat) o la Rahola, una brigada mòbil dels Mossos que no ens mereixem (no ens els mereixem) o les merdes amb estelada que el bentrobat procés ha tingut a bé a cagar-nos en tot el plat de mandonguilles amb sípia i patata que, mare meva per l'amor de Déu i Crist Senyor nostre, m'acabo de calçar. Evidentment són crítiques aleatòries perquè no puc abastar-ho tot.

Quedem-nos amb la part bonica: Jordi Savall reconegut com a Capità dels Exèrcits Celestials a Catalunya, el Barça fotent-li 20 gols a l'Espanyol, el mateix Barça enfonsat institucionalment (mmm... com ens agrada!), màxim de penya 'indepe' 'liant-la parda' al carrer i els Gausacs guanyant el concurs de castells de Tarragona (PAM).

Ja hem entrat a Sant Cugat, i com ja he dit anteriorment en altres columnes, enguany les entitats hem tocat sostres que trencarem. I els trencarem soles. Entitats, jovent, grans, canalla i més ens seguirem mobilitzant cada dia per fer que aquest 2014 ple de faltes comeses per desídia institucional (i personal) es torni en un 2015 ple de faltes degudes a incompliments conscients, deliberats i temeràriament executats per part del teixit associatiu. Farem les coses tan bé com sempre.

La darrera i no cap més.
La darrera i no cap d'altra.
Perdoneu-nos cavallers.
Si hem comès alguna falta.

Al 2015 en cometrem moltes més. Bon any!

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.