2015 no rima amb res


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 13/gen/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

I és una llàstima. Però tot i així, se li poden trobar al·licients com qualsevol altra taca al calendari universal. Tres processos electorals diferents, per exemple, em semblen un bon motiu per agafar l'any pel coll i esbandir-li la cara amb aigua, fúria i sinapsis nervioses a dojo per fer-li empassar tot el que haurem de suportar els propers 12 mesos a nivell de política mediocre.

Sí, estimats tots, aquesta primavera viurem el fatídic període d'inauguracions i missatges sobredimensionats que cada volta que arriben eleccions municipalitzades o similars ens omplen les nostres llars i els nostres cors. I no ens sorprenen gens aquestes accions que la divina providència té a bé a regalar-nos amb talls de carrers inesperats i totalment necessaris; no ens sorprenen perquè ja ens va bé, ha sigut sempre així i som així. Doncs quina estafa de persones.

Si fóssim una mica exigents amb el nostre vot ens plauríem amb una acció continuada del consistori que no es regís per fútils electoralismes, i faríem plany sincer que els plens de l'ajuntament de Sant Cugat fossin un compendi de l'incompendi (paraula que m'acabo d'inventar), un desert de criteri argumental i de política i una xacra d'hores llençades a les escombraries per escoltar feixugueses sense interès. El nostre ple ha de ser un punt d'interès pel ciutadà i no un coi de dormidera. Obviarem el fet que ara hi hagi un trànsfuga independent que allargui una hora els plens ell sol i sense aportar-hi res.

Però bé, avui ens hem llevat de bon humor i no us delectarem amb la nostra sorneguera matinera, sinó amb el més bell somriure: avui, dimarts 13 de gener, els gausacs tornem als assaigs. L'objectiu que ens marquem és aconseguir que la plaça d'Octavià esclati com el gol d'Iniesta a Stamford Bridge quan els Castellers de Sant Cugat hi tornem a descarregar una fita màxima.

Sí a tot, camarades!

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.