Temps de mimoses


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 23/feb/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A finals de febrer esclata la mimosa en un groc resplendent que és el preludi de la fi de l'hivern i l'anunci dels nous temps. El dia s'allarga, la llum és va fent més forta i comencen a intuir-se els brots nous i tot un període de canvi després de la letargia hivernal. Aquests petits plaers quotidians poden arribar a ser molt grans.

Aquest any, la primavera naixerà al nostre país amb unes grans expectatives per recuperar la llibertat perduda. La defensa de la llibertat, de la nostra llengua i de la nostra nació enfront la imposició, el desig de genocidi cultural i l'ofec econòmic que ens imposa l'Estat es troba en ebullició, i enfront les properes eleccions municipals i plebiscitàries, la tensió serà enorme. Caldrà veure si hi ha prou gent que comparteix aquest desig de llibertat i de canvi, i si els qui volen canvis i llibertat és deixaran temptar per la versió 2.0 del PP i del PSOE, és a dir, Ciudadans i Podem-ICV, o votaran partits independentistes. En democràcia, els governs són el reflex dels ciutadans i, per tant, és una responsabilitat compartida. Una exigència ètica i moral més estricta de democràcia, transparència i llibertat neix també d'una autoexigència en el dia a dia. Fer trampes s'encomana de baix a dalt i de dalt a baix!

LLUÍS MONT és cardiòleg



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.