3 d'abril


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 3/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

3 d'abril de 1979, 36 anys des que molts ciutadans vàrem poder votar i escollir per primera vegada els nostres representants municipals. Els primers representants eren tots ciutadans voluntariosos. Tots homes i dones (poques) que venien d'experiències en entitats culturals, educatives, esportives... Volien uns pobles i ciutats cohesionats i millorar les situacions que es varen trobar. En la majoria dels casos, fortes deficiències urbanístiques i infraestructures.

El seu escàs coneixement del funcionament d'un municipi en general va anar acompanyat d'una fluixa estructura organitzativa (per sort amb excepcions). Tots hem anat aprenent d´organització,planificació i gestió.

A Sant Cugat, es va fer un bon equip que gràcies als vots de PSC, el PSUC, ERC i Independents per Sant Cugat va fer alcalde al socialista Angel Casas.

Es ben cert que al llarg d'aquests anys, ens hem trobat amb traïcions, desenganys i, per sort, moltes alegries, ja que la majoria dels nostres representants municipals continuen volen resoldre els problemes dels seus conciutadans. És des de la gestió municipal on els politics tenen l´oportunitat d'escoltar i fer seves la voluntat de la majoria de la població.

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.