Fem política, també a Sant Cugat


  • Comparteix:

michael.caceres

Michael Caceres


Publicat: el 14/jun/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dissabte s'han constituït els consistoris, a la majoria de les principals poblacions de Catalunya, com a la resta d'Espanya, comença una nova etapa de canvis, una nova manera de fer política. Els partits polítics ho hem de saber gestionar i treballar per dignificar allò públic en benefici de tots i totes.

Durant molt de temps a Sant Cugat, com a molts d'altres municipis, s'ha fet política utilitzant el conegut 'rodillo'. Amb més o menys elegància, l'alcalde o alcaldessa de torn ha fet el que ha volgut, principalment perquè o tenia una majoria suficient o arribava fàcilment a pactes de govern amb algun grup amb ganes de protagonisme. Hem d'acabar amb l'oportunisme i amb el regat en curt i hem de treballar per dignificar la política.

Els resultats electorals ens han dit, entre d'altres coses, que una gran part de la població està cansada de la vella manera de fer política. Ara és el moment de llençar els rodets i mirar cap al carrer i veure què és el que vol la ciutadania. Els partits, sobretot els d'esquerres, hem de mirar més enllà de l'estratègia electoral i veure com podem millorar la vida dels nostres ciutadans, sobretot d'aquells que més estan patint. Això només es pot fer des de l'acord, i quantes més forces ens impliquem millor per a tots; vol dir que és el moment de fer política.

Què vol dir 'fer política'? És gestionar els interessos de la ciutadania per sobre dels interessos particulars o partidistes, és saber escoltar i saber fer propostes en positiu, és cercar l'acord per sobre dels desacords, ser generosos i humils, entre d'altres coses.

Crec que és l'hora de fer política també a Sant Cugat, els ciutadans ho agrairem i tots entendrem que si hi ha voluntat des dels poders públics i també des de la ciutadania, podem millorar com a societat i gestionar millor el que és de tots.

Michael Cáceres
Primer secretari PSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.