Vosaltres sou votants o partidaris?


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 18/maig
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Vosaltres quan anàveu a l'escola éreu dels que seguíeu les modes que uns altres començaven? Éreu dels qui us estàveu calladets? Éreu dels que s'empassaven tot el que us explicava el mestre sense aixecar mai el dit per preguntar encara que us grinyolés o no ho entenguéssiu?

O, éreu d'aquells que s'asseien al darrere per fer xivarri, o al contrari, al davant de tot per poder agafar-les totes al volt i no perdre fil del qual us explicaven? Éreu d'aquells que tant us feia el que fessin els altres i anàveu pel dret?

Jo soc d'aquests últims, i així moriré. I com jo, un quart de milió de votants catalans i uns quants milers de joves més que encara no voten a Vox, però que se'n moren de ganes.

Aquestes darreres eleccions autonòmiques hem tornat a créixer. Eleccions rere eleccions cada vegada tenim més suport; som la nova i real candidatura d'unitat popular. Vox no té votants, Vox té partidaris i els té a tots els barris, d'una manera transversal.

Els partidaris són persones fidels, que són perennes i perseverants perquè, precisament, són partidaris d'una manera d'entendre la vida, d'una manera d'entendre el món, d'una manera de canviar la política des de baix fins a dalt, en canvi, els votants són volàtils, canvien segons les modes, les tendències, el què els diuen els qui els expliquen les coses des de la tele, des de la premsa o des de l'escola. Tots els altres partits polítics es nodreixen de votants així, però la nostra gent a Catalunya ha demostrat que no són així sinó, ben al contrari, han demostrat que estan fets d'una altra pasta i que no estan disposats a renunciar als seus principis per por del què diran d'ells ni per vergonyes o complexos de gent amb poc caràcter. Els nostres partidaris no s'aturaran i ja han fet palès que ens faran suport perquè saben que cal capgirar-ho tot!

Moltes gràcies a tots aquells que ens heu fet confiança a aquestes darreres eleccions!

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.