Per què votar Democràcia i Llibertat el 20D


  • Comparteix:

damia.calvet

Damià Calvet


Publicat: el 9/des/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ens trobem, novament, en campanya electoral, en aquesta ocasió per les eleccions al Congrés i al Senat. Podríem caure en el parany de pensar que aquestes eleccions ens queden lluny i no són importants per Catalunya, però cometríem un gran error. Aquestes són unes eleccions que ens han de permetre continuar amb el full de ruta del procés cap a la independència. La gent que va votar massivament el 9N i el 27S ha de tornar a les urnes i enviar un missatge clar i contundent a l'Estat. Cal utilitzar tots les vies, i votar per fer-nos escoltar i respectar és la millor de les vies, perquè no és altra que la via democràcia cap a la llibertat.

Aquestes eleccions suposaran, amb tota seguretat, un trencament del bipartidisme clàssic a l'Estat espanyol. Ni els partits clàssics ni cap de les alternatives emergents donen suport al procés, així que Democràcia i Llibertat és la garantia per avançar. És el partit del president Mas i en aquestes eleccions n'ha de sortir reforçat, ja que només la legitimitat de les urnes ens atorga el poder de consolidar el nostre objectiu, i aquest no és altre que la independència.

L'èxit o el fracàs depenen únicament i exclusiva de nosaltres, dels que volem arribar a port, i de la nostra fermesa per convèncer els que encara no comparteixen que Catalunya necessita un estat propi o als que estan desanimats perquè les actuals negociacions per formar Govern a Catalunya s'estan allargant i no podem començar a treballar en ferm en el full de ruta. Els hem d'explicar i defensar que el 20D és una més de les fites del procés i que hem d'estar a l'alçada.

Perquè guanyi la independència, el 20D Democràcia i Llibertat ha de guanyar les eleccions. Perquè només amb democràcia ens guanyarem la nostra llibertat.

DAMIÀ CALVET és tinent d'alcalde i membre de CDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.