1.515


  • Comparteix:

joana.barbany

Joana Barbany


Publicat: el 28/des/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El 1.515 passarà a la història. I no perquè sigui el número de la grossa que ha tocat a Sant Cugat, ni per cap efemèride important. Passarà a la història per representar les persones que encara avui estan decidint el futur del nostre país.

Aquestes festes de Nadal, entre dinar i dinar, s'ha parlat molt de política. El nivell de desencís al qual hem arribat és total. I més que ho serà a partir d'avui, dia dels innocents, el dia 1.515+1.

En aquest sentit però, deixeu-me apel·lar a la responsabilitat de cadascun i cadascuna de nosaltres. Ho hem tingut a tocar, estava encarrilat, de millor o pitjor manera, però amb un escenari clar. Podríem dir que fins i tot era senzill. Però alguns, d'entre els quals bastants que conec, van optar per l'opció 'xula', 'fresca', 'divertida' i 'antiestablishment' perquè el David Fernàndez i l'Antonio Baños 'molen'. Sí que els polítics ens hem de posar d'acord, però una mica d'autocrítica i de lectura d'autoresponsabilitat per part de cadascú també aniria bé en un país com el nostre.

Doncs bé, aquí teniu el resultat. En política s'han de prendre decisions. Fer política vol dir prendre un camí que a vegades no agrada a tothom però que és necessari. Cal decidir! Cal liderar! Cal jugar-se-la!

Evidentment que és millor prendre decisions col·lectives i consensuades, però quan el resultat és 1.515 + 1.515 cal ser valent i tirar pel dret. No volem esperar fins al 2 de Gener. Volem resposta clara JA! D'aquesta manera és inviable governar un país.

JOANA BARBANY I FREIXA és regidora de Comunicació i Innovació



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.