Ni sí, ni no, ni blanc, ni negre, ni or ni plata!


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluís Mont


Publicat: el 4/gen/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Molta gent a Catalunya ha tingut una gran decepció en veure que la CUP no donava suport a la investidura de Mas. Jo crec que la CUP és el següent partit devorat pel procés, com han sigut devorats abans Iniciativa, Unió, el PSC, el PP i en part Convergència. Davant d'una idea tan potent com la creació d'un nou estat no es pot mantenir una posició ambivalent. En aquest cas, la CUP saltarà pels aires, igual que els altres partits que els han precedit, per no haver pogut concretar una posició clara sobre el procés. Ja ho deia fa uns dies Cotarelo, l'excusa de no voler investir Mas no era més que una manera de dissimular les contradiccions internes.

Les dificultats per aconseguir la independència segueixen essent-hi, però la qüestió catalana és la que centrarà la política espanyola en els propers mesos-anys, i sense una sortida del contenciós, Espanya seguirà enganxada en aquest fangar. Des d’un punt de vista dels partits independentistes, que la CUP desaparegui del mapa els reforça, ja que una gran part del electorat de la CUP és profundament independentista i, per tant, anirà a votar probablement opcions independentistes. L'única qüestió en unes eleccions al Març és si Colau i Podemos podran nedar i guardar la roba, seguint amb l’ambigüitat calculada dels darrers mesos: ni sí ni no, ni blanc ni negre, ni or ni plata.

LLUÍS MONT és cardiòleg



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.