Jo us condemno!


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 2/feb/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Us condemno! Us condemno perquè sou culpables! La vostra culpa és extensa i heu de complir condemna de forma exemplar!.

Els càrrecs que se us imputen són els d'incompliment deliberat de les funcions de participació ciutadana, de l'abandó de l'acció veïnal, d'acomodament indegut en tasques revolucionàries i de malversació d'espais públics. Jo us n'acuso i us en faig responsables!

A més, us acuso de fer tweets, publicacions de Facebook i instagrams súper cuquis fent apologia de la inactivitat a les terrasses dels bars demanant-vos una birra i prou. Alguns San Miguel. No hi haurà justícia per aks injustos, només el pes del caos damunt vostre! Prepareu els vostres culs, que venim a omplir-vos les natges de Carnaval, plomes i desori!

El judici serà un acte de contrició agònica i infernal. No us donarem quarter i no s'acceptaran condicions de rendició. La vostra redempció serà un Carnaval on les plomes del nostre Rei Carnestoltes us fustigaran sense descans nit i dia des d'aquest dijous fins que se'n torni al campanar. Beure, jeure, menjar i extreure seran la vostra condemna, i no en voldrem cap que no vagi excel·lentment ebri d'amor i disbauxa.

Llardons, botifarra i gitanes faran servir el vostre cos de boc expiatori deixant-vos estesos sota el pas de la fanfàrria més escandalosa. El Carnaval popular de Sant Cugat us farà exhibir les vostres pitjors gales i l'eixordamenta pròpia i indeguda que pertoca. Se us hi obliga, se us mana acompliro i se us amenaça en ferm de prendre represàlies contra qui eludeixi les seves estrictes disposicions de condemna de passar-nos-ho de puta mare.

Sortiu, beveu, lluïu, fregueu-vos els uns amb els altres, aneu a mort a subvertir el poder. Jo ho faré. Jo us hi condemno!

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.