Sortir del cau


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 29/mar/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Primera i veritable com el sol que t'encega quan surts del cau on t'exploten per quatre rals a la tarda, a les 4, 5, 6, 7. 8. L'horari d'estiu ens agrada i és així aquesta primavera que ens fa eixir no del fred però sí de la foscor. A cal @tradicionalsc ja fa setmanes però que hem sortit del cau.

Aquesta setmana la bona gent del Senglar Cultural, uns sonats de La Floresta, munten un sidral de ca l'ample amb els entremesos de cultura popular de Sant Cugat. Dissabte des de quarts de dotze el Casino acull la trobada de totes aquestes entitats que ens dediquem cada dia a fer-la grossa des de l'autoorganització, la dedicació voluntària i sense planificació per part del municipi. Mancats de l'autogestió desitjada, fer-nos promoció i fer és la millor manera de fer-nos grans, i amb nosaltres fer gran la vila a cadascun dels seus espais.

Aquest dissabte, i aquest abril, demostrarem que preparem una Festa Major amb força, però comencem per construir base més enllà del centre. Sempre ens debatem sobre on situar la nostra activitat, i amb aquestes accions fora del cau és quan veiem que no és tant el fet de sortir sinó com hi sortim. Si hi anem com un aplec d'espardenyes ens quedarà una foto maca, i ja. Però si hi anem com una festa viva capaç de transformar una activitat en un entorn atractiu i transformador haurem guanyat un valor incalculable.

Dit això, m'he de comprar espardenyes noves. Diumenge els Gausacs estrenem temporada a casa i la volem fer bonica.

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.