Un nou partit


  • Comparteix:

damia.calvet

Damià Calvet


Publicat: el 18/jul/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des del maig, hem tingut la sort de poder viure un procés històric en el si d'una formació política de llarga tradició com ha estat Convergència Democràtica de Catalunya. El passat 9 i 10 de juliol vàrem celebrar el Congrés Fundacional d'una nova formació política, el Partit Demòcrata Català, un partit que ha nascut del debat, del diàleg, del consens, de la fortalesa de la gent i de tots aquells que volem i treballem per la independència de Catalunya des de posicions de progrés, socialment avançades i econòmicament basades en el lliure mercat.

Ara, aquest divendres i dissabte, serà el torn perquè els associats i associades al nou partit, escullin quins han de ser els seus dirigents. Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, ha presentat candidatura per a la presidència del Consell Nacional. En la seva carta de presentació expressa el seu compromís en un moment de canvi, de transformació, de creixement. Fer del Consell Nacional del nou partit una eina amb un estil plenament obert, que mantingui l'esperit del Congrés fundacional. Un consell participatiu, deliberatiu, interactiu, propositiu, obert, en definitiva, un consell connectat amb les persones.

La participació és la base de tota democràcia. Parlar, escoltar, dialogar i decidir. Els que som regidors ho sabem molt bé, i la Mercè millor que ningú, ja que com a alcaldessa sap de la importància que té comptar amb la diversitat i la pluralitat d'opinions i maneres d'entendre la vida.

Crec sincerament que la candidatura de la Mercè és la millor opció perquè el Consell Nacional s'inspiri en la seva manera de fer: propera, amable, participativa, i perquè sigui des d'aquest consell que ampliem la base social cap a la independència.

DAMIÀ CALVET és membre del PDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.