Ja fa més de 30 anys...


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 27/set/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

...que va començar l'Escola d'Adults a Sant Cugat i sembla que fos ahir! A la Llei General d'Educació que s'aprova als anys 70, ja apareix l'educació d'adults, gràcies a les lluites de la societat civil i universitària, ja que era força evident les mancances de formació de la majoria de la població, que no havia tingut la possibilitat de fer-ho quan calia. Voldria recordar alguns noms que van treballar molt per aconseguir-ho i molt relacionats amb aquesta lluita: Paulo Freire, Ramon Flecha, Peter Jarvis, Alfons Formariz, Jaume Botey, Jaume Trilla i tants d'altres d'anònims.

A Sant Cugat, als anys 80 vam tenir la sort que tres joves professionals es fessin càrrec de tirar endavant l'Escola d'Adults. Durant tots aquests anys, l'Andrea, la Montserrat i altres han gestionat, han ajudat i han estat al costat de tots els ciutadans que hi han passat.

Ara ha arribat l'hora dels canvis. Cal donar les gràcies per tots aquests anys de dedicació, treball i esforç d'aquest equip directiu que ha deixat aquesta tasca tan ben feta. Al mateix temps toca donar la benvinguda al nou equip que se'n fa carrec, amb els millors desitjos de futur.

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.