Camp de futbol de Valldoreix: ens hi posem de debò?


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 29/set/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aviat farà dos anys que vam inaugurar el camp de futbol de Valldoreix. Les cròniques del moment parlaven d'un camp de futbol 11 i dos camps de futbol 7, aprofitant l'amplada del primer. També parlaven d'un reglament d'ús i d'un horari per fer-lo servir, tot preveient aglomeracions de veïns i veïnes ansiosos per fer-lo servir.

A dia d'avui aquest camp de futbol està totalment en desús, el manteniment és nul i la brutícia s'hi amuntega. El fan servir alguns nois i noies en sortir de l'escola (més aviat pocs, la veritat), alguna altra persona que hi passeja els gossos i, durant els caps de setmana, excepcionalment, t'hi pots trobar algun adult fent uns xuts amb el seu fill o filla. Podríem dir, per tant, que ni de bon tros el camp de futbol té l'ús que s'esperaria d'un equipament com aquest en una vila de vuit mil habitants. Recordem que és l'únic camp de futbol gratuït i d'accés lliure que tenim a Valldoreix.

L'altre dia un bon amic em va enviar unes fotos on es veia el lamentable estat de conservació del camp: forats convertits en bassals, males herbes per tot el camp (altes com matolls) i escombraries repartides tant pel camp com pels voltants del mateix. L'estat de deixadesa (d'aquest equipament i d'altres de Valldoreix) és inadmissible.

Fins aquí la descripció de la situació. Ara tocaria criticar els convergents però prefereixo ocupar aquestes línies per fer una proposta, amb l'esperança que l'equip de govern la trobi atractiva i se la faci seva.

Per què no agafem aquest camp abandonat i el convertim en un lloc on la gent en pugui gaudir? Què us sembla si posem un parell o tres de pistes polivalents, més petites, de futbol i bàsquet, per exemple. Fins i tot es podria adequar una zona tancada d'esbarjo per a gossos, per tal de que socialitzessin, ells i els seus amos.

A Valldoreix ens calen més espais per a les relacions socials. Estic convençut que donar un nou ús a aquest equipament ens pot ajudar a tenir un punt de trobada on veure'ns, xerrar i fer poble.

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.