Llaços


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 15/nov/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A tots ens passa, a tots ens ha passat i no tenim cap dubte que haurem de viure molts moments d'aquests. Però aprenem al llarg de la vida que no només és l'essència del fet sinó el com el que determina com es passa d'aquest món a l'altre.

Ahir vam acompanyar una família en el darrer adéu a una persona estimada, una història llarga que només saben ells com és per dins, però que per fora un poble sencer era present per donar un caliu que no es pot pagar. Tot el Monestir de Sant Cugat ple per un adéu que és íntim perquè cadascú acomiada els seus com vol, però que és multitudinari perquè no triem com ens arriben a estimar els nostres amics.

Parlo per l'amistat que molts hi tenim amb en Marc, el fill de Toni Sabaté. Gent de tota la cultura popular de Sant Cugat, gent del Muntanyenc, de les associacions com la Lira, de totes aquelles entitats on en Toni hi col·laborava. Tot el poble era allà per un dels nostres. Suposo que és la manera de fer-nos estima mentre som aquí, per reafirmar els llaços de saber-nos sempre al costat per quan faci falta, per celebrar-ho tot en aquesta vida. Un dia més a plaça.

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.