Nit


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 30/des/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Una nova nit la perseverança de qui fa ha tombat la inconstància de qui a voltes no deixa fer. Les ganes, el compromís i el no voler deixar que la cultura popular, tradicional i no, la que ens treu de casa a qualsevol hora del dia, caigui en un tedi consumista i simplista han tornat a desbordar les opcions que se'ns deixen.

Tenim la gent, tenim la força i tenim la voluntat per fer que nits com la de cada Quinto de Nadal, cada Carnaval, cada plaça a la Festa Major, cada guspira de pulmons encesos que expira bafarades de vida siguin la constant de veïns i veïnes fent societat civil organitzada. A l'ombra d'una democràcia podrida, que ens empresona per pensar dissident, i a la vigília d'un futur incert, seguim fent festa a cada racó de la ciutat. Perquè la nostra vida és nostra i l'hem de viure en lluita contra la degradació de la persona.

I és per això que si no fos pels nostres, per qui voluntàriament treballa a cada moment a saraus com el de Cal Temerari, l'espai d'Arrel i molts més quadres que creen activitat i cultura cada dia no tindríem el que hem assolit, perquè vivim en una ciutat que no acompanya com se n'espera per tal que la seva pròpia gent pugui organitzar-se.

La manca d'espai ha tornat a fer acte de presència per fer palès que Sant Cugat necessita un espai polivalent per tal que les seves entitats puguin desenvolupar totes les seves activitats en un recinte tancat amb cabuda per tothom. Aquesta ha sigut la gran mancança el 2016 i no voldria que ho fos també el 2017.

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.