Compartim responsabilitats de govern


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 23/gen/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dijous passat vam presentar el pacte de govern amb el PSC de Sant Cugat. PDeCAT, PSC i Demòcrates hem tancat un pacte de ciutat i per a la ciutat, un pacte pensat únicament en el benestar dels santcugatencs i santcugatenques. La dinàmica de la política municipal, no hi entén d'aritmètiques ni estratègies nacionals més enllà de la responsabilitat que tenim tots aquells que vam ser escollits a les urnes, amb un programa local, de portar-lo a terme i fer un Sant Cugat encara millor.

Satisfets de sumar majories al projecte de ciutat. Celebrem que el PSC comparteixi la responsabilitat de governar i treballar pel benestar dels santcugatencs i santcugatenques. Hem fet un pacte positiu per a la ciutat de Sant Cugat, pragmàtic i de caràcter local, en què Sant Cugat és la nostra prioritat.

No obviem, però, que el país viu un moment clau i aquest pacte no significa una vinculació respecte el posicionament que cada partit té en l'àmbit nacional. Ho vivim amb naturalitat pensant només en clau local i el benestar dels nostres ciutadans.

D'altra banda, sempre hem valorat de manera molt positiva el pacte d'estabilitat pressupostària amb ERC-MES, que per nosaltres en cap cas està trencat. Primer vam intentar un acord de govern amb ERC-MES seguint la lògica de Junts pel Sí, però no va ser possible, i ara estem satisfets que el PSC ho hagi fet.

Des del PDeCAT, sempre hem manifestat que la nostra ciutat mereix un govern fort, sòlid i estable, per així poder afrontar els grans reptes que tenim al davant, i aquest fet és possible gràcies a una àmplia suma de majories. L'acord amb el PSC, juntament amb Demòcrates, suposa un pas ferm en aquest sentit.

Des del PDeCAT mostrem la nostra satisfacció, perquè sempre hem pensat que en una ciutat ens uneixen més coses de les que ens separen, si volem preservar l'interès públic del benestar de la ciutat, hem de buscar majories.

ELOI ROVIRA és regidor de Joventut i Esports i responsable local del PDeCAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.