328.000


  • Comparteix:

nacho.ferrer

Nacho Ferrer


Publicat: el 28/feb/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hi ha moments en què et desfàs, el cos et diu que prou i que pleguis. Cap a casa, a descansar tot el que tens per dins. Però me'n veig incapaç. Suposo que parlo per tothom de la comissió del ball de Gitanes de Carnaval si dic que he tingut la pell de gallina durant un mes sencer.

Des del novembre que vam començar els assaigs que vam entrar en el bucle anual de tenir els bessons tibants, els peus massegats i el cap repetint passos impossibles al ritme d'una música insistent. Saltar per casa, intentar les catxutxes a les pauses de la feina, repetir "saludos" amb la parella pel carrer o arrencar-te una jota abans de tancar l'últim bar. I així fins a centenars de milers de vegades repartits en almenys 10 anys que fa que la comissió funciona amb el format obert al públic d'aquest ball.

Em permeto seguir parlant en nom de la comissió en la que acabo d'entrar per donar 328.000 gràcies. Gràcies als 328 balladors que han fet possible aquest cap de setmana impecable, impressionant, imprescindible i increïble després d'aquests quatre mesos i milers més a tots els que han fet més gran aquesta ballada extremadament popular al llarg dels darrers anys.

Està essent un carnaval brutal on crec que la comissió de Carnaval sencera es pot felicitar per la participació massiva que ha tingut, amb tot, però em quedo amb que han sabut crear un nou format de dijous gras multitudinari. Demà s'acaba amb el dimecres de cendra (amb sardinada inclosa) però el de l'any vinent ja el tenim al cap, perquè Carnaval ho hauria de ser tot l'any!

NACHO FERRER és codirector de 'NiTrad' de Cugat.cat, casteller, ballador de Mediterrània i bastoners quan pot, exjugador del PHC Sant Cugat, temerari quan el deixen i precari com qualsevol altre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.