Ciutat viva


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 15/mai/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest cap de setmana jo crec que ha sigut un dels més actius a la nostra ciutat; podem donar gràcies de la ciutat que tenim, dels seus ciutadans, de les associacions i les entitats que fan que això sigui així. Hem celebrat la jornada de Fem Barri! a la zona de Sant Francesc-Monestir, la fira de Sant Ponç, la Nit en Blanc, la trobada de puntaires... Hem tingut castellers, el llibre gegant i moltes activitats més!

Especialment, m'agradaria agrair a totes les persones que van fer possible, una vegada més, la Nit en Blanc. Era la sisena edició i vam poder gaudir de nous nou escenaris a diferents punts de la ciutat, aquesta vegada traspassant la famosa barrera natural del Monestir i fent activitats en aquest barri del centre de la ciutat. I cal dir-ho, a Sant Cugat aquest cap de setmana s'hi respirava alegria, ganes d'estar al carrer, de comprar, de gaudir de la restauració, de gaudir de la ciutat.

Als escenaris, els alumnes de l'escola Fusió, de l'Aula de So i del Centro Popular Andaluz volien demostrar tot el que havien après al llarg del curs. A les botigues, destacaven els descomptes especials perquè tothom pogués comprar alguna cosa. En la restauració, les taules plenes dels ciutadans que volien gaudir dels bons productes de què disposen els establiments de la ciutat, fent una especial menció a la xarcuteria Gríful i les més de 1.000 botifarres que van cuinar i el meu agraïment a Sant Cugat Comerç per fer-ho possible.

Com Ajuntament hem de posar en valor a dues persones de la nostra ciutat lligats al món de la gastronomia fent-los un reconeixement públic. D'una banda, a la Maria Gríful pels més de 70 anys regentant una xarcuteria a la ciutat, com un referent de qualitat; de l'altra, a Pedro Pérez, restaurador i propietari de Piña de Plata amb reconegut caixet a tot el territori, símbol també de qualitat.

Cal posar en valor també que tenim un comerç de qualitat, proper, actiu, que batega per la ciutat i aquest dissabte, una vegada més, es va demostrar fent que els carrers estiguessin plens de gent.

Fent comerç, fem ciutat, fem Sant Cugat!

MAYTE PÉREZ és regidor de Comerç i membre del grup PDeCAT-Demòcrates



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.