'Nou' partit, velles maneres


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 25/mai/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan vaig entrar com vocal de l'oposició a l'EMD Valldoreix, no sabia ben bé quin paper podria desenvolupar. El meu tarannà sempre ha estat dialogant i col·laboratiu, així que tot i que governin uns altres he intentat ajudar, des del paper d'oposició però de forma constructiva.

Els he de dir que costa, costa molt, ja que des del govern convergent de Valldoreix només entenen l'aritmètica de la majoria absoluta. No valen arguments, no els importa si res del que dius té lògica o no. Redueixen la política municipal valldoreixenca a una simple qüestió de majoria de vots. A tall d'exemple, us explico un parell de situacions d'aquest ple de maig:

Des d'ERC vam presentar una moció que demanava una rectificació pública per part dels gestors del Complex Esportiu, després de que dotessin amb el doble de diners el premi que donaven als nois sobre el premi que donaven a les noies. Masclisme d'un tipus tan normalitzat que només crida l'atenció a les persones compromeses i atentes.

Demanàvem en la moció que el Complex fes una rectificació pública; era una oportunitat per fer que els seus gestors poguessin estar al costat dels que treballem per fer una societat més justa. Ara bé, els convergents van dir que s'havia de treure aquest punt, desvirtuant així la moció. Resultat final, proposta desvirtuada aprovada amb els seus cinc vots a favor i tota l'oposició en contra.

L'altra qüestió grotesca va ser arran d'una altra moció d'ERC, en aquest cas per tal que l'Observatori Sociològic de Sant Cugat oferís les dades desagregades per Valldoreix. El govern convergent va dir que era tan bona idea que ja havien fet les gestions pertinents perquè les dades vinguessin desagregades, però que hi votaven en contra perquè no calia portar-ho com a proposta a un ple. Va ser esperpèntic, però a nosaltres ens importa que es faci. Les seves incongruències ja se les gestionaran com bonament sàpiguen.

En aquest ple també es van canviar el nom. Voldran que els diguem PDeCAT, però l'actitud arrogant, prepotent i despectiva segueix sent convergent.

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.