'M'interessa el futur perquè és el lloc on passaré la resta de la meva vida'


  • Comparteix:

joana.barbany

Joana Barbany


Publicat: el 24/jul/17
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El que es dibuixa avui és el futur que ve. Un futur que serà present. Per tant, part de la feina dels que ens dediquem a la política és dibuixar i planificar les ciutats tenint en compte aquest futur que es dibuixa.

I a les portes de la Quarta Revolució Industrial la frase de Woody Allen pren sentit. Aquesta nova Era econòmica suposarà canvis en la manera com vivim, com treballem i com ens relacionem. I de ben segur també, la nova revolució afectarà el mercat de l'ocupació, la creixent desigualtat i els nous marcs ètics.
Cada dia es parla de transformació digital, d'intel·ligència artificial, de robòtica, d'internet de les coses, vehicles autònoms, economia col·laborativa, d'smart city, però estem preparats?

Fer bé aquesta transformació digital és responsabilitat de la ciutadania, les empreses, les persones emprenedores i autònomes. I també de les administracions públiques i de les ciutats, per tant, dels que hi governem.

Sant Cugat és una ciutat oberta al canvi, i seguirem treballant amb diferents agents per assolir unes condicions òptimes que assegurin aquesta transformació digital amb garanties i qualitat.

JOANA BARBANY és tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.