Un any d'esport apassionant


  • Comparteix:

eloi.rovira

Eloi Rovira


Publicat: el 5/feb/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Sant Cugat és una ciutat referent en l'àmbit esportiu i enguany la designació de Ciutat Europea de l'Esport 2018 és un reconeixement a la feina ben feta per part de l'Ajuntament, clubs i entitats esportives de la ciutat. Des de fa molts anys que a Sant Cugat hem apostat fermament per l'esport com a eina cohesionadora de la societat. S'han prioritzat inversions en projectes d'equipaments esportius per dotar la ciutat d'espais per la pràctica esportiva, s'han creat projectes conjuntament amb els clubs i les entitats de la ciutat per enfortir i fer créixer el teixit esportiu santcugatenc.

Aquest 2018 que tot just encetem serà un any molt engrescador esportivament parlant. Tindrem més de 200 activitats programades al voltant de la Ciutat Europea de l'Esport entre les quals destaquen la 34a edició de la Mitja Marató o ser la ciutat que donarà el tret de sortida a la tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. A més a més, fa pocs mesos que hem inaugurat el pavelló de la Guinardera, la nova centralitat esportiva i de referència de la ciutat, o el complex esportiu de Mira-sol que comença a agafar forma i serà un dels projectes estrella per dinamitzar el barri.

En aquest mandat estem fent molta feina per adequar les instal·lacions esportives de la ciutat i facilitar-ne l'accés a tothom perquè creiem que l'esport és i ha de ser universal on tothom hi tingui accés. Per això, hem invertit en la instal·lació de calefacció al poliesportiu de Can Llobet, hem dotat els parcs de tots els barris de la ciutat d'aparells gimnàstics per acostar l'exercici i la vida saludable a tota la ciutadania, hem instal·lat una nova coberta a la pista esportiva de les Planes, estem remodelant la pista superior de Sant Francesc, hem posat en marxa la tarifació social per garantir la pràctica de l’esport a les famílies que més ho necessiten.

Tenim molt clar que l'esport és un dels pilars fonamentals de la ciutat i per això estem molt orgullosos del reconeixement com a Ciutat Europea de l'Esport 2018, un reconeixement que valora el teixit esportiu de la ciutat i la feina feta fins ara, i que ens permetrà visibilitzar encara més el valor social de l'esport, la importància de practicar-ne i la cohesió que genera.

ELOI ROVIRA és president del PDeCAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.