Aparcament a Valldoreix


  • Comparteix:

susanna.casta

Susanna Casta

Vocal del PSC a l'EMD de Valldoreix


Publicat: el 22/des/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat dijous 16 de desembre es va aprovar al ple de Valldoreix el projecte d'urbanització de l'aparcament de l'estació, el que està tocant la rotonda de Can Cadena. Un aparcament que ha de ser prioritari i semi gratuït per als veïns i veïnes de Valldoreix. Quan dic prioritari significa que nosaltres, els de Valldoreix, tindrem prioritat per aparcar els nostres cotxes per damunt de la resta d'usuaris.

Dit així sembla que tot són beneficis i que el projecte no ha de tenir cap dificultat, però des del partit dels socialistes, que sempre hem apostat per la urgència d'aquest projecte, no ho veiem tan clar. La nostra actitud de dubte no és per la necessitat de tirar el projecte endavant, projecte que és urgent segons el nostre criteri, sinó per com s´ha gestionat durant aquests anys, com s'està fent ara i com, el més important, es gestionarà en un futur per aconseguir la preferència i la semi gratuïtat. I que no em digin que ara no toca parlar d'això, s´ha de presentar un projecte de present i de futur.

Després d'observar com es deixava passar el temps sense consolidar com aparcament regulat una compra que es va fer als inicis de la passada legislatura, de veure com es prioritzaven projectes menys necessaris per al poble, de comprovar com l'ús descontrolat d'aquest mateix aparcament (per l'efecte crida que van suposar més places lliures a l'entorn de l'estació de Valldoreix) provocava un augment del caos circulatori a la zona de l'estació i la rotonda de Can Cadena, concloem que la gestió erràtica i poc previsora que ha estat fent el govern de l'EMD de Valldoreix no dona gaire tranquil·litat.

El que hi hagin quatre projectes que convergeixin a la mateixa zona i que siguin de diferents administracions, que s'hagi demanat un informe de les conseqüències del que això podria significar i quina implicació hi haurà i que la resposta sigui que no s'ha fet, ens crea moltes suspicàcies i dubtes i més després dels problemes que han sorgit en la remodelació del sector comercial de Mossèn Cinto. Que davant de la pregunta de com es gestionarà el nou aparcament, la resposta sigui una exposició de desitjos amb els que podríem estar totalment d'acord, tampoc ens deixa tranquils.

Un projecte tan necessari per Valldoreix com és l'aparcament de l'estació no hi hauria d'haver estat aturat tots aquests anys, si a més sumem una deixadesa del terreny de l'aparcament vergonyosa durant tot aquest temps; forats, pols a l'estiu i fang a l'hivern, comença a ser comprensible la nostra actitud incrèdula amb que el projecte d´urbanització de l'aparcament de Valldoreix es faci de manera racional i convenient.

SUSANNA CASTA és vocal del PSC a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.